گروسی: دنبال دسترسی به سایت‌های آسیب‌دیده ایران هستیم

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی می‌گوید بازرس‌های این نهاد بین‌المللی به دنبال دسترسی به تأسیساتی در ایران هستند که در حملات آمریکا و اسرائیل دچار آسیب شده‌اند.

گروسی: دنبال دسترسی به سایت‌های آسیب‌دیده ایران هستیم کد خبر: 732340 | ۱۴۰۴/۰۶/۰۵ ۲۲:۵۴:۴۶ اعتمادآنلاین |

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، رافائل گروسی می‌گوید بازرس‌های این نهاد بین‌المللی به دنبال دسترسی به تأسیساتی در ایران هستند که در حملات آمریکا و اسرائیل دچار آسیب شده‌اند.

به گزارش چندثانیه، گروسی با بیان اینکه ایران نمی‌تواند بازرسی‌ها را تنها به تأسیسات «سالم و بدون آسیب» محدود کند افزود: «چیزی به نام بازرسی گزینشی وجود دارد.»

مقام‌های ایران پیش از این گفته‌اند که اطلاعات به اشتراک‌گذاشته‌ شده با آژانس به حملات هدفمند آمریکا و اسرائیل علیه تأسیسات هسته‌ای ایران کمک کرده است.

ایران در تیرماه ۱۴۰۴، پس از حملات اسرائیل و آمریکا به تأسیسات هسته‌ای‌اش، همکاری خود با آژانس را به حالت تعلیق درآورد و اعلام کرد که بازرسان آژانس تنها با مجوز شورای عالی امنیت ملی ایران می‌توانند به تأسیسات هسته‌ای دسترسی داشته باشند.

پیش از این عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران گفته بود که ورود بازرسان آژانس به ایران با تصمیم شورای عالی امنیت ملی ایران و صرفا برای نظارت بر فرایند تعویض سوخت نیروگاه بوشهر انجام شده است.

رافائل گروسی که برای دیدار با مقام‌های آمریکایی در واشنگتن حضور دارد مدعی شد که بازرس‌های آژانس «اکنون در ایران هستند و امروز در حال بازرسی از بوشهر هستند.»

  • رایزنی گروسی با وزیر انرژی آمریکا درباره ایران
  • گروسی: اولین تیم بازرسان به ایران بازگشتند
  • ازسرگیری نظارت بر سایت‌های هسته‌ای ایران؛ مذاکرات فنی آغاز می‌شود
  • گروسی: ایران می‌تواند ظرف چند ماه، اورانیوم غنی‌شده تولید کند
  • گروسی: اطلاعی از محل نگهداری مواد هسته‌ای ایران ندارم/ ایران یک کشور پیشرفته در فناوری هسته‌ای است…