یزد شنبه تعطیل شد

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری یزد از تعطیلی کلیه ادارات و نهاد‌های دولتی این استان در روز شنبه اول شهریور خبر داد.

یزد شنبه تعطیل شد کد خبر: 730652 | ۱۴۰۴/۰۵/۲۸ ۰۹:۰۶:۵۴ اعتمادآنلاین |

محمد علی شاه حسینی اظهار داشت: بر اساس درخواست وزارت نیرو و مصوبات کارگروه مدیریت انرژی استان یزد و به منظور کاهش مصرف برق و مدیریت بهینه منابع در ساعات اوج بار شبکه، همه‌ی ادارات، سازمان‌ها و نهاد‌های دولتی استان یزد در روز شنبه اول شهریور تعطیل خواهند بود.

به گزارش صداوسیما، شاه حسینی افزود: این تعطیلی شامل واحد‌های عملیاتی دستگاه‌های امدادی، مراکز درمانی و بهداشتی، نیرو‌های انتظامی و بخش‌های خدمات‌رسان نخواهد شد.

وی در خصوص ساعت اداری در آغاز شهریور ماه گفت: بر این اساس ساعات اداری از ساعت ۶ تا ۱۳ خواهد بود.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری یزد تصریح کرد: تمامی دستگاه‌های اجرایی استان یزد موظف هستند نسبت به خاموش‌کردن سیستم‌های سرمایشی و سایر تجهیزات برقی غیرضروری اقدام کنند.

وی از شهروندان یزدی خواست با رعایت حداکثر صرفه‌جویی در مصرف برق، در پایداری شبکه‌های توزیع انرژی استان نقش‌آفرینی کنند.

وی تأکید کرد: این تصمیم با هدف مدیریت بهینه منابع و جلوگیری از بروز اختلال در شبکه برق استان اتخاذ شده و همکاری همه دستگاه‌ها در این زمینه ضروری است.

  • برنامه قطعی برق یزد؛ امروز سه‌شنبه 28 مرداد 1404
  • شیوع کرونا در میان زائران اربعین؛ ۴۰ درصد تست‌ها مثبت شد
  • برنامه قطعی برق یزد؛ امروز دوشنبه 27 مرداد 1404
  • برنامه قطعی برق یزد؛ امروز یکشنبه 26 مرداد 1404
  • قطعی برق استان یزد امروز شنبه ۲۵ مرداد ماه ۱۴۰۴