یک پیرمرد امسال ۳۸۰۰ بار مزاحم اورژانس شد؛ تنها در یک روز ۴۰۰ مزاحمت!

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی چهارمحال و بختیاری با ابراز نگرانی از افزایش بی‌سابقه تماس‌های مزاحم با اورژانس ۱۱۵ گفت: تنها یک نفر در سال جاری بیش از ۳۸۰۰ بار با مرکز تماس گرفته و موجب اخلال در خدمات‌رسانی به بیماران شده است.

اورژانس

به گزارش همشهری آنلاین، محمود شمسی‌پور دهکردی با هشدار نسبت به خطرات تماس‌های غیرضروری و مزاحمت تلفنی، گفت: متأسفانه از ابتدای امسال تاکنون یک مرد مسن با برقراری بیش از ۳۸۰۰ تماس مزاحمت تلفنی، خطوط ۱۱۵ را اشغال کرده است؛ این در حالی است که در تیرماه سال جاری تنها در یک روز، این فرد بیش از ۴۰۰ تماس مزاحمت با اورژانس برقرار کرده است.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی چهارمحال و بختیاری با اشاره به تأثیر مستقیم این تماس‌ها بر عملکرد اورژانس افزود: تماس‌های بی‌مورد و مزاحمت‌های تلفنی نه تنها خطوط ارتباطی را اشغال می‌کند، بلکه جان بیماران واقعی را به خطر می‌اندازد. این موضوع موجب تأخیر در اعزام آمبولانس‌ها، کاهش تمرکز اپراتورها و اختلال در روند امدادرسانی می‌شود.

وی گفت: از ابتدای سال جاری تا ۲۴ تیرماه، بیش از ۶۸ هزار تماس با مرکز ارتباطات اورژانس برقرار شده که از این تعداد ۱۴ هزار مورد منجر به اعزام بیماران شده و متأسفانه ۹ هزار و ۶۵۶ تماس نیز مزاحمت تلفنی بوده است.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی چهارمحال و بختیاری با تأکید بر لزوم برخورد جدی با مزاحمان تلفنی افزود: در برخی استان‌ها، مجازات‌های تکمیلی همچون شست‌وشوی آمبولانس یا انجام خدمات عمومی برای افراد خاطی در نظر گرفته شده است.
وی بیان کرد: در تهران نیز خطوط مزاحمان مسدود و متخلفان به خدمات اجتماعی محکوم می‌شوند. البته در چهارمحال و بختیاری برخی افراد به جزای نقدی محکوم شده‌اند، اما به نظر می‌رسد بازدارندگی کافی ندارد.
شمسی‌پور خاطرنشان کرد: نیروهای اورژانس ۱۱۵ شبانه‌روز برای نجات جان مردم تلاش می‌کنند و از مردم انتظار داریم با رعایت اخلاق اجتماعی، فقط در مواقع ضروری با اورژانس تماس بگیرند تا امکان خدمت‌رسانی سریع و مؤثر برای بیماران واقعی فراهم شود.

کد خبر 963296 منبع: فارس

  • مراقب این ویروس گوارشی باشید | ویروسی که ۴ روز و حتی بیشتر، شما را از کار و زندگی می‌اندازد

  • صدور حکم قطعی در پرونده نابینا شدن ۹ نفر در بیمارستان نگاه | پزشک‌ها تبرئه شدند!

  • یک پیرمرد امسال ۳۸۰۰ بار مزاحم اورژانس شد؛ تنها در یک روز ۴۰۰ مزاحمت!

  • فقط در این شرایط داروی تزریقی استفاده کنید | اثربخشی داروهای خوراکی پس از ۳۰ تا ۴۵ دقیقه

  • آیا استفاده مداوم از GPS مغزمان را ضعیف می‌کند؟

  • چطور در روزهای آلوده ماسک بزنیم ؟ | با این ۲ روش مطمئن شوید ماسک‌تان نشتی ندارد

  • وقتی نسخه‌های سنتی درسرساز می‌شوند

  • برگ مهم ایران برای نشان دادن ضرب شست به آژانس | چرا تعلیق کافی نیست؟

  • پیشنهاد جنجالی آمریکا برای «زنگزور» در مرزهای شمالی ایران

  • یادآوری این ۱۴ اسم به ظریف درباره نفوذ؛ واکنش تند به سخنان او درباره کاترین شکدم | ظریف چه گفته؟ | «دسته‌گل‌های شما یکی دو تا نیست جناب ظریف!»

  • روس‌ها در جنگ ایران و اسرائیل کجا بودند؟ | پاسخ به یک سوال مهم؛ بعد از جنگ در روابط با روسیه تجدید نظر می شود؟

  • مقصد حسین حسینی بعد از جدایی از استقلال | آغوش باز سرمربی پرسپولیسی برای کاپیتان آبی ها

  • مقایسه برد موشک های بالستیک ایران، آمریکا و اسرائیل | کدام موشک‌های ایران برد 2 هزار کیلومتری دارند؟

  • برد موشک های بالستیک ایران محدود می شود؟ | راهبرد موشکی جمهوری اسلامی را بهتر بشناسید

  • مقصد حسین حسینی بعد از جدایی از استقلال | آغوش باز سرمربی پرسپولیسی برای کاپیتان آبی ها

  • برگ مهم ایران برای نشان دادن ضرب شست به آژانس | چرا تعلیق کافی نیست؟

  • مقایسه برد موشک های بالستیک ایران، آمریکا و اسرائیل | کدام موشک‌های ایران برد 2 هزار کیلومتری دارند؟

  • یادآوری این ۱۴ اسم به ظریف درباره نفوذ؛ واکنش تند به سخنان او درباره کاترین شکدم | ظریف چه گفته؟ | «دسته‌گل‌های شما یکی دو تا نیست جناب ظریف!»

  • پشت پرده انفجار در برج چیتگر + ویدئو | اولین تصاویر از داخل واحد مسکونی آسیب دیده + ویدئو | روایت شاهدان عینی از روز حادثه

  • روس‌ها در جنگ ایران و اسرائیل کجا بودند؟ | پاسخ به یک سوال مهم؛ بعد از جنگ در روابط با روسیه تجدید نظر می شود؟

  • پیدا شدن موجود زنده ناشناخته در روغن سیاهِ اسرارآمیز کشتی!

  • بازیکن استقلال شاکی شد؛ با من این کار را نکنید |‌ به عشق استقلال عالم و آدم را بلاک کردم

  • پرسپولیس جانشین گولسیانی را انتخاب کرد؛‌ مدافع اروپایی و گلزن

  • آیا چین واقعاً نقشه حمله دارد؟ | ادعاهای تازه درباره تهران، پکن و مسکو!