آمادگی صنعت برق برای مدیریت افت احتمالی فشار گاز در زمستان

آمادگی صنعت برق برای مدیریت افت احتمالی فشار گاز در زمستان

نوشهر – مدیرعامل توانیر با اشاره به احتمال کاهش فشار گاز در برخی مناطق طی فصل سرد بر ضرورت تدوین سناریوهای عملیاتی، افزایش آمادگی شبکه و مدیریت هوشمند مصرف برای حفظ پایداری برق تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد اله‌داد شامگاه پنجشنبه شرکت توزیع نیروی برق غرب مازندران، آخرین وضعیت شبکه برق، اقدامات انجام‌شده برای افزایش تاب‌آوری و برنامه‌های این شرکت در حوزه مدیریت مصرف و کاهش تلفات را بررسی کرد.

اله‌داد با قدردانی از تلاش کارکنان صنعت برق برای عبور از دوره اوج مصرف تابستان، اظهار کرد: با وجود محدودیت‌ها، فشارهای موجود و آسیب‌های واردشده به تأسیسات، مجموعه صنعت برق با اتکا به توان تخصصی نیروها و تلاش شبانه‌روزی توانست تابستانی پرچالش را با حفظ پایداری شبکه پشت سر بگذارد.

وی با اشاره به چالش‌های تأمین انرژی در فصل زمستان افزود: احتمال افت فشار گاز در برخی مناطق، به‌ویژه مناطق شمالی کشور، ضرورت برنامه‌ریزی پیشگیرانه و طراحی سناریوهای مختلف برای مدیریت شبکه برق را دوچندان می‌کند.

مدیرعامل توانیر تأکید کرد: مدیریت مصرف و حفظ پایداری شبکه در زمستان باید بر پایه برنامه‌ریزی دقیق، هماهنگی میان دستگاه‌های مرتبط و اجرای به‌موقع تدابیر فنی انجام شود تا محدودیت‌های احتمالی به حداقل برسد.

غرب مازندران در کاهش تلفات پیشرو است

اله‌داد همچنین کاهش تلفات شبکه را از اولویت‌های مهم صنعت برق عنوان کرد و گفت: شرکت توزیع نیروی برق غرب مازندران با اجرای برنامه‌های هدفمند و اقدامات میدانی توانسته است در این حوزه عملکرد قابل توجهی داشته باشد.

در ادامه این نشست، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق غرب مازندران گزارشی از عملکرد این مجموعه ارائه کرد و از کسب رتبه نخست کشور در طرح ملی «مهتاب» خبر داد.

وی گفت: شرکت توزیع نیروی برق غرب مازندران با اجرای طرح «مدیریت هوشمند تلفات انرژی برق» توانسته است به مدت پنج هفته متوالی رتبه نخست کشور را در این طرح به خود اختصاص دهد.

وی همچنین از افزایش ۷۰۰ درصدی فروش و واگذاری انشعابات غیردائم در شش ماهه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد و گفت: این روند در راستای ساماندهی اشتراک‌ها و کاهش مصارف غیرمجاز دنبال شده است.

اجرای ۱۴۰ مانور برای افزایش تاب‌آوری شبکه

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق غرب مازندران در بخش دیگری از گزارش خود به اقدامات انجام‌شده برای افزایش تاب‌آوری شبکه اشاره کرد و افزود: با همکاری شهرداری‌ها و دهیاری‌های منطقه، روند تبدیل شبکه‌های سیمی به کابل خودنگهدار با رشد ۷۲ درصدی همراه شده است.

وی ادامه داد: در قالب «طرح سامان» و با هدف نگهداری پیشگیرانه و شناسایی و رفع نقاط آسیب‌پذیر، ۱۴۰ مانور عملیاتی با مشارکت ۳۷۰ اکیپ تخصصی در ۱۲۰ فیدر اجرا شد که طی آن پنج هزار و ۱۸۹ نقطه از شبکه اصلاح و بهینه‌سازی شد.

توسعه نیروگاه‌های خورشیدی در غرب مازندران

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق غرب مازندران گفت: نخستین نیروگاه خورشیدی مگاواتی این منطقه با ظرفیت شش مگاوات در کجور به بهره‌برداری رسیده است.

وی افزود: همچنین احداث یک نیروگاه خورشیدی سه مگاواتی در منطقه جنت‌رودبار رامسر با مشارکت سرمایه‌گذار بخش خصوصی در دستور کار قرار گرفته است.

کد مطلب 6957788

  • بهره‌برداری از ۱۵ مگاوات انرژی خورشیدی در اردکان

  • کاظمی: ۱۰۱ نیروگاه خورشیدی در زنجان به بهره‌برداری می‌رسد

  • جهش انرژی پاک در استان زنجان؛ توسعه ۱۷۷ درصدی نیروگاه‌های خورشیدی

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • خاصه‌باف: خانه ریز ها می توانند به واحد مسکونی تبدیل شوند

  • حضور بانوان پلیس راهور برای مدیریت ترافیک مدارس دخترانه تهران

  • واکسن آنفلوآنزا در مسیر توزیع؛ تأمین نیاز بیماران خاص در اولویت است

  • حسین عبدی از سرمربیگری تیم فوتبال امید استعفا داد

  • تغییرات در طرح مکمل یاری؛ تلاش برای کاهش کم‌خونی دانش‌آموزان دختر

  • آمادگی صنعت برق برای مدیریت افت احتمالی فشار گاز در زمستان

  • دارو نمی‌تواند جای سیاست مقابله با چاقی را بگیرد

  • تیم تپانچه میکس ایران برنز گرفت

  • قزاقستان مغلوب تیم دوبل برادران عالمیان شد

  • چرا حمایت مدیریت شهری کرج از ورزشکاران محدود است؟

  • خشم نتانیاهو از سخنرانی برای صندلی‌های خالی+ فیلم و عکس

  • بیانیه نخست وزیر لبنان درباره دیدار با پزشکیان

  • صهیونیست درمانده؛ صدای خالی صندلی‌ها از تو بیشتر است

  • شهردار نیویورک: نتانیاهو در سازمان ملل دروغ‌های خود را تکرار کرد

  • «سیاه بازی» ۸۰ کشور در سازمان ملل متحد علیه ایران

  • ادعاهای بی‌اساس ولیعهد کویت علیه ایران

  • ارزیابی سرمربی ازبکستان از عملکرد ایران؛ در جریان بازی خطرساز نشد

  • قلعه‌نویی: عذرخواهی می‌کنم اما مطمئنم بهتر می‌شویم

  • اطلاعات سپاه: ابتکارهای نیروهای مسلح ایران، معادله میدان را تغییر داد

  • منان رئیسی: حضور مردم در دفاع از کشور کمتر از عملیات نظامی نیست

  • روزنامه‌های ورزشی پنج‌شنبه دوم مهر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی پنج‌شنبه دوم مهر ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی پنج‌شنبه دوم مهر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی پنج‌شنبه دوم مهر ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های صبح پنج‌شنبه دوم مهر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های صبح پنج‌شنبه دوم مهر ۱۴۰۵

  • خرید اپل ایدی
  • شمش نقره
  • کلینیک ترک اعتیاد تهران
  • دوربین مداربسته
  • مبلمان اداری
  • جراح بینی تهران
  • بلکا
  • جراح بینی در تهران
  • لوازم تحریر
  • خرید طلای آب شده
  • قیمت موکت
  • تور کربلا
  • استند تسلیت
  • مداحی اربعین
  • مرجع پاسخ معتبر پزشکان
  • فروش مواد شیمیایی
  • قیمت ایمپلنت
  • قطعات لباسشویی
  • آموزشگاه تیزهوشان
  • بلیط هواپیما
  • آموزشگاه زبان ملل
  • قیمت و خرید سمعک نامرئی
  • مهرینو
  • تهران تایمز
  • روزنامه آگاه

Leave a Comment

Are you human? Please solve:Captcha