آیین‌نامه تشکیل و فعالیت مجامع نظام پرستاری ابلاغ شد

آیین‌نامه تشکیل و فعالیت مجامع نظام پرستاری ابلاغ شد

آیین‌نامه نحوه تشکیل و فعالیت مجامع ملی و استانی نظام پرستاری که در بیست‌ودومین جلسه شورای‌عالی سازمان نظام پرستاری به تصویب رسیده بود، ابلاغ شد.

به‌ گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط‌عمومی سازمان نظام پرستاری، این آیین‌نامه با هدف افزایش پاسخگویی و هماهنگی سازمان، تقویت همکاری میان هیئت‌مدیره‌های نظام پرستاری در استان‌ها و توسعه نقش مجمع ملی نمایندگان هیئت‌مدیره‌ها در سیاستگذاری‌های کلان و نظارت بر فعالیت‌های سازمان تصویب شده است.

بر اساس این آیین‌نامه، مجمع ملی نمایندگان هیئت‌مدیره‌های نظام پرستاری با حضور نمایندگانی که هیئت‌مدیره‌ها در ابتدای هر دوره برای انتخابات شورای‌عالی معرفی می‌کنند، تشکیل می‌شود. انتخاب اعضای شورای‌عالی در نخستین جلسه، بررسی گزارش عملکرد شورای‌عالی و سازمان و پیشنهاد راهبردهای کلان از جمله اهداف این مجمع است. مجمع ملی در ابتدای هر دوره و حداقل هر سال یک‌بار تشکیل خواهد شد.

آیین‌نامه همچنین تشکیل مجامع استانی را با هدف هماهنگی میان هیئت‌مدیره‌های نظام پرستاری، بررسی مشکلات حرفه‌ای و صنفی پرستاران و پیگیری مسائل استان از طریق مقامات استانی و مجاری کشوری پیش‌بینی کرده است.

روسای هیئت‌مدیره‌های نظام پرستاری استان و اعضای شورای‌عالی منطقه، اعضای مجمع استانی را تشکیل می‌دهند و رئیس مجمع برای مدت دو سال با رأی اعضا انتخاب می‌شود. جلسات این مجامع حداقل هر شش ماه یک‌بار برگزار خواهد شد و حدنصاب تشکیل قانونی آن، حضور نصف به‌علاوه یک اعضای مجمع است.

بر اساس مفاد آیین‌نامه، مصوبات مجامع نباید با وظایف و اختیارات هیئت‌مدیره‌ها، سازمان مرکزی و شورای‌عالی مغایرت داشته باشد و مصوبات با رأی اکثریت نسبی شرکت‌کنندگان در جلسه تأیید می‌شود.

در نامه ابلاغی سازمان نظام پرستاری از هیئت‌مدیره‌های هر استان خواسته شده است تا روز پرستار برای تشکیل مجمع استانی اقدام کنند.

سازمان نظام پرستاری همچنین اعلام کرده که در تلاش است با تصویب شورای‌عالی، جلسه مجمع ملی را در نخستین فرصت پس از روز پرستار برگزار کند.

کد مطلب 6949709 حبیب احسنی پور

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • آیین‌نامه تشکیل و فعالیت مجامع نظام پرستاری ابلاغ شد

  • حفظ وحدت و امنیت پاسخ محکمی به تروریسم است

  • خوشنویسی از میراث ارزشمند فرهنگ ایران اسلامی است

  • سقف سهمیه آرد نانوایی‌های آزادپز ۳۰۰ کیسه در ماه تعیین شد

  • انسجام ملی پشتوانه حفظ عزت ایران اسلامی است

  • روایت یک دهه خدمت مولوی گرگیج در کنار مردم سیستان و بلوچستان

  • خاموشی با برنامه برق در کهگیلویه و بویراحمد

  • بلاگر هتاک به مردم شمال توسط پلیس آستارا دستگیر شد

  • ۲۰۰ شب ایستادگی مردم پشتوانه نیروهای مسلح در برابر دشمن است

  • وطن‌دوستی در نگاه اسلام فضیلت است یا تعصب؟

  • بوشهر و اورنبورگ روسیه برای توسعه همکاری‌های تجاری برنامه‌ریزی می‌کنند

  • کشف تعهد ارزی ۹۶۳ میلیارد تومانی در یزد

  • مرز تجاری چذابه از فردا صبح بازگشایی می‌شود

  • ادعای ترامپ: در مراحل پایانی جنگ با ایران هستیم

  • سرلشکر رضایی: آمریکایی‌ها باید اطمینان ما را جلب کنند

  • رئیس جمهور از موسوی گرمارودی عیادت کرد

  • سرهنگ محمدجانی: مردم ستون اقتدار ایران و سد محکم برابر دشمن هستند

  • خوانساری: رسانه حضور مردم را به حافظه جمعی تبدیل می‌کند

  • شفتی ها از رمز ماندگاری اجتماعات شبانه می گویند

  • رشتی‌ها ۲۰۰ شب در میدان شهدای ذهاب حماسه آفریدند

  • روزنامه‌های ورزشی چهارشنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی چهارشنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی چهارشنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی چهارشنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های صبح چهارشنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۵

    روزنامه‌های صبح چهارشنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۵

  • دوربین مداربسته
  • مبلمان اداری
  • جراح بینی تهران
  • بلکا
  • جراح بینی در تهران
  • لوازم تحریر
  • خرید طلای آب شده
  • قیمت موکت
  • تور کربلا
  • استند تسلیت
  • مداحی اربعین
  • مرجع پاسخ معتبر پزشکان
  • فروش مواد شیمیایی
  • قیمت ایمپلنت
  • قطعات لباسشویی
  • آموزشگاه تیزهوشان
  • بلیط هواپیما
  • نمایندگی بوش در تهران
  • آموزشگاه زبان ملل
  • قیمت و خرید سمعک نامرئی
  • مهرینو
  • تهران تایمز
  • روزنامه آگاه

Leave a Comment

Are you human? Please solve:Captcha