تأکید پهلوانیان و پورسلمان بر ظرفیت رادیو برای معرفی ورزش شمشیربازی

تأکید پهلوانیان و پورسلمان بر ظرفیت رادیو برای معرفی ورزش شمشیربازی

معاون صدا و رئیس فدراسیون شمشیربازی در دیداری مشترک بر استفاده از ظرفیت شبکه‌های رادیویی برای معرفی بیشتر ورزش شمشیربازی تأکید کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی معاونت صدا، احمد پهلوانیان معاون صدا، در دیدار با علیرضا پورسلمان رئیس فدراسیون شمشیربازی، با اشاره به ظرفیت‌های شبکه‌های رادیویی در حوزه ورزش، بر ضرورت استفاده از این ظرفیت برای معرفی رشته‌های ورزشی و موفقیت‌های ورزشکاران تأکید کرد.

نقش ورزش در نشاط اجتماعی

پهلوانیان گفت: ورزش نهادی مهم و اثرگذار است که علاوه بر حوزه قهرمانی، در سلامت و نشاط جامعه نیز نقش دارد. در شرایطی که افتخارآفرینی ورزشکاران موجب افزایش حس عزت و غرور مردم می‌شود، رادیو می‌تواند این موفقیت‌ها را برای مخاطبان روایت و زمینه آشنایی بیشتر جامعه با رشته‌های مختلف ورزشی را فراهم کند.

وی افزود: شبکه‌های رادیویی هر یک متناسب با مأموریت خود به موضوعات ورزشی می‌پردازند و در این میان، رادیو ورزش به عنوان شبکه تخصصی ورزش، جایگاه ویژه‌ای دارد. با این حال، سایر شبکه‌های رادیویی نیز ظرفیت پرداختن به موضوعات ورزشی را دارند و می‌توان از این ظرفیت برای معرفی رشته‌هایی مانند شمشیربازی استفاده کرد.

معاون صدا بیان کرد: محتوای ورزشی در شبکه‌های مختلف رادیویی تولید می‌شود و می‌توان با طراحی قالب‌ها و برنامه‌های مشخص، شمشیربازی را نیز بیشتر به مخاطبان معرفی کرد. پیشنهادهای مطرح‌شده در این زمینه می‌تواند در شورای ورزش بررسی و برای استفاده بهتر از ظرفیت رادیو برنامه‌ریزی شود.

شمشیربازان در رقابت‌های اخیر خوش درخشیدند

در ادامه این دیدار، علیرضا پورسلمان رئیس فدراسیون شمشیربازی، با اشاره به روند رو به رشد این رشته اظهار کرد: شمشیربازی مسیر خوبی را طی می‌کند و با تلاش مجموعه فدراسیون، مربیان و ورزشکاران، بخشی از نواقص گذشته برطرف شده است. همچنین شرایط شمشیربازی در استان‌ها مطلوب است و در سال‌های اخیر برای آموزش نسل جدید ورزشکاران نیز اقدامات گسترده‌ای انجام شده است.

وی با اشاره به عملکرد شمشیربازان در رقابت‌های اخیر اظهار کرد: با توجه به تعداد نفرات کاروان، شمشیربازی توانست عملکرد قابل توجهی داشته باشد و ورزشکاران این رشته در رقابت‌های بین‌المللی خوش درخشیدند.

پورسلمان که پیش از ریاست فدراسیون، سابقه فعالیت به عنوان کارشناس ثابت این شبکه رادیویی را داشته است، گفت: رادیو ورزش در رقابت‌های ناگویا پوشش بسیار خوبی داشت و این تجربه نشان می‌دهد رادیو ظرفیت مناسبی برای معرفی و پرداختن تخصصی به شمشیربازی دارد.

رئیس فدراسیون شمشیربازی پیشنهاد کرد: یک برنامه مشخص و مستمر رادیویی با محوریت شمشیربازی طراحی شود تا مردم بیشتر با این ورزش، قهرمانان، قوانین و جذابیت‌های آن آشنا شوند. رادیو می‌تواند علاوه بر پوشش رویدادها، در گفتمان‌سازی و ایجاد علاقه به این رشته، به‌ویژه در میان نسل جوان، نقش مؤثری داشته باشد.

پورسلمان در پایان تأکید کرد: مجموعه شمشیربازی نسبت به این ورزش علاقه و عرق ویژه‌ای دارد و امیدواریم با استفاده از ظرفیت شبکه‌های رادیویی، این علاقه و ظرفیت به شکل گسترده‌تری با مخاطبان در میان گذاشته شود.

کد مطلب 6970447

  • امضای تفاهم‌نامه همکاری میان فدراسیون شمشیربازی و دانشگاه آزاد

  • شمشیربازی ایران در مسیر المپیک؛ زیرساخت‌ها توسعه می‌یابد

  • نشست مسئولان کمیته ملی المپیک و فدراسیون شمشیربازی با ۲ رشته

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • نایب‌رئیس مجلس از رتبه‌های برتر کنکور سراسری در همدان تجلیل کرد

  • پیگیری پرونده‌های وقف در شورای حفظ حقوق بیت‌المال چهارمحال و بختیاری

  • تاکید اژه ای بر صیانت از حریم خصوصی مردم

  • فاصله میان حقوق کودک در اسناد بین‌المللی و واقعیت میدانی عمیق است

  • تسریع در روند دادرسی در دستور کار محاکم استان زنجان قرار دارد

  • ۲۷۵ هزار مشترک آب در غرب تهران؛ سالانه ۲۰ هزار واحد اضافه می‌شود

  • مظفر: به شاکله اصلی تیم ملی فوتسال زنان رسیده‌ایم

  • مشارکت ۴۵ میلیارد تومانی کرمانشاهیان در جشن عاطفه‌ها

  • شاخص کل بورس تهران بالاخره ۸ میلیونی شد

  • معاون دادستان کل کشور: تحلیل خودکشی نباید تک‌بعدی باشد

  • کالابرگ گروه اول شارژ شد

  • بازداشت ۴۸۸ نفر در اعتراض های امروز و زخمی شدن ۴۳ پلیس و نیروی امنیتی

  • استاندار کرمانشاه: موفقیت دوقلوهای حیدری در کنکور انگیزه‌بخش است

  • مصرف چه تعداد تخم‌مرغ در هفته مناسب است

  • سردار ابراهیمی: مرزبانان تا آخرین نفس از مرزهای کشور دفاع می‌کنند

  • اسامی فرنگی‌کاران ایران در مسابقات جهانی ۲۰۲۶ اعلام شد

  • درخواست معاون ترامپ برای کاهش «معنادار» غنی‌سازی هسته‌ای ایران

  • رحمتی: روایت انقلاب اسلامی باید در امتداد تاریخ تمدنی ایران باشد

  • شکست عملیات سعودی‌ها در باب‌المندب

  • چرا واشنگتن در حال تقویت آرایش دریایی خود است؟

  • روزنامه‌های ورزشی چهارشنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی چهارشنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی چهارشنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی چهارشنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های صبح چهارشنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های صبح چهارشنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۵

  • بلکا
  • ایمپلنت اصفهان
  • دانلود کتاب
  • خرید اپل ایدی
  • شمش نقره
  • کلینیک ترک اعتیاد تهران
  • دوربین مداربسته
  • مبلمان اداری
  • جراح بینی تهران
  • جراح بینی در تهران
  • لوازم تحریر
  • خرید طلای آب شده
  • قیمت موکت
  • تور کربلا
  • استند تسلیت
  • مداحی اربعین
  • مرجع پاسخ معتبر پزشکان
  • قیمت ایمپلنت
  • قطعات لباسشویی
  • آموزشگاه تیزهوشان
  • بلیط هواپیما
  • نمایندگی بوش در تهران
  • آموزشگاه زبان ملل
  • قیمت و خرید سمعک نامرئی
  • مهرینو
  • تهران تایمز
  • روزنامه آگاه

Leave a Comment

Are you human? Please solve:Captcha