یارانه‌ها به کمک فرزندآوری می‌آیند؟ پیشنهاد جدید ستاد ملی جمعیت

یارانه‌ها به کمک فرزندآوری می‌آیند؟ پیشنهاد جدید ستاد ملی جمعیت

دبیر ستاد ملی جمعیت، از بررسی پیشنهاد استفاده از ظرفیت یارانه‌ها برای حمایت بیشتر از خانواده‌ها و تقویت فرزندآوری خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، مرضیه وحید دستجردی، در نشست خبری ستاد ملی جمعیت حضور پیدا کرد و با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان جنگ تحمیلی و شهدای اخیر، گفت: ما داستان جمعیت و توصیه‌های رهبر شهیدمان را فراموش نمی‌کنیم. ایشان در جلسات عمومی بیش از ۶۰ بار بر مسئله فرزندآوری و ازدواج تأکید داشتند و در جلسات اختصاصی و خصوصی نیز به مراتب بیشتر درباره این موضوعات صحبت کرده‌اند.

وی افزود: سیاست‌های کلی جمعیت نیز در سال ۱۳۹۳ ابلاغ شد و همان سال، ۳۰ اردیبهشت به عنوان روز ملی جمعیت نامگذاری شد. امروز ما خودمان را میراث‌دار میراث بزرگ و عظیم امام و رهبر شهیدمان می‌دانیم و امیدواریم بتوانیم این بار بزرگ را با کمک شما به سرمنزل مقصود برسانیم.

رئیس ستاد ملی جمعیت با اشاره به برگزاری چهارمین جایزه ملی جمعیت گفت: امروز این نشست را به‌طور اختصاصی برای چهارمین جایزه ملی جمعیت برگزار کرده‌ایم. سال گذشته نیز این جایزه برگزار شد و امیدواریم امسال نیز به برکت این روز، بتوانیم برنامه را با گستردگی بیشتری برگزار کنیم.

دستجردی ادامه داد: هدف ما از برگزاری این جایزه، اطلاع‌رسانی وسیع‌تر برای همه آحاد مردم و کمک به شکل‌گیری گفتمان عمومی درباره جمعیت است. مسئله جمعیت فقط موضوع مدیران، سیاست‌گذاران، برنامه‌ریزان و قانون‌گذاران کشور نیست؛ مسئله ازدواج و فرزندآوری به همه آحاد ملت مربوط است.

وی با تأکید بر نقش رسانه‌ها در این زمینه گفت: تبدیل مسئله جمعیت به یک گفتمان عمومی، وظیفه‌ای است که رسانه‌ها می‌توانند در آن نقش مهمی ایفا کنند. شما باید اطلاعات لازم را به مردم برسانید تا مردم احساس مشارکت کنند و بدانند که در این موضوع نقش دارند.

رئیس ستاد ملی جمعیت با اشاره به بررسی راهکارهای حمایت از خانواده‌ها اظهار کرد: در جلساتی که درباره مسئله جمعیت داشتیم، موضوعات مختلفی از جمله حمایت‌های اقتصادی و یارانه‌ها مطرح شد. حتی تعدادی از مدیران و معاونان وزارتخانه‌ها و مسئولان مرتبط نیز در این جلسات حضور داشتند و درباره راهکارهای مختلف بحث شد.

دستجردی افزود: در نهایت، باید به دنبال راه‌هایی باشیم که قابلیت اجرا داشته باشند و بتوانند به خانواده‌ها کمک کنند. یکی از موضوعات مطرح‌شده، استفاده از ظرفیت یارانه‌ها برای حمایت بیشتر از خانواده‌ها بود.

وی ادامه داد: پیشنهادهایی در این زمینه مطرح شده و امیدواریم این موضوعات در شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز مورد بررسی قرار گیرد. از همه صاحب‌نظران درخواست می‌کنم پیشنهادها و نظرات خود را ارائه کنند و ما از هر نظری، چه مثبت و چه منفی، استقبال می‌کنیم.

رئیس ستاد ملی جمعیت با اشاره به نقش رسانه‌ها در چهارمین جایزه ملی جمعیت گفت: همانند سال گذشته، امسال نیز از خبرنگاران و اصحاب رسانه دعوت کرده‌ایم تا در این عرصه مشارکت کنند. سال گذشته نیز خبرنگارانی که در حوزه جمعیت فعالیت کرده بودند، مورد تقدیر قرار گرفتند.

دستجردی خطاب به اصحاب رسانه تأکید کرد: از شما می‌خواهم در اطلاع‌رسانی درباره موضوع جمعیت، خانواده‌ها، پدران و مادران، زنان و مردان را مخاطب قرار دهید. مسئله ما فقط افزایش تعداد فرزندان نیست؛ موضوع، خانواده و تربیت فرزندان نیز هست.

وی تصریح کرد: خانواده‌هایی که فرزندان بیشتری تربیت می‌کنند و در تربیت انسان‌های شایسته‌ای که آینده کشور را اداره خواهند کرد نقش دارند، باید مورد توجه و تقدیر قرار گیرند. بنابراین، ما می‌خواهیم هم به فرزندآوری کمی و هم به فرزندآوری کیفی ارج بگذاریم.

رئیس ستاد ملی جمعیت افزود: از رسانه‌ها می‌خواهیم در این زمینه به ما کمک کنند و اطلاع‌رسانی مناسبی برای خانواده‌ها، پدران و مادران انجام دهند تا مشارکت بیشتری در این جایزه شکل بگیرد.

دستجردی با اشاره به دیگر گروه‌های هدف جایزه ملی جمعیت گفت: نخبگان، سازمان‌ها و سمن‌ها نیز از جمله گروه‌هایی هستند که باید بیشتر مورد تشویق قرار گیرند. همچنین مدیران دستگاه‌های دولتی و بخش خصوصی نیز باید وارد این عرصه شوند.

وی در ادامه بر نقش خبرنگاران تأکید کرد و گفت: تأکید من به شما خبرنگاران این است که ببینید برای جمعیت کشور چقدر کار می‌کنید و برای فرزندآوری چقدر تلاش می‌کنید. شما زحمات شبانه‌روزی می‌کشید و به‌ویژه در جریان جنگ تحمیلی اخیر نیز تلاش‌های شما قابل تقدیر بود.

رئیس ستاد ملی جمعیت خاطرنشان کرد: جایزه ملی جمعیت برای گفتمان‌سازی، تشویق و ایجاد انگیزه در مردم و توجه بیشتر جامعه به مسئله جمعیت برگزار می‌شود. ما همه میراث‌دار امام و رهبر شهیدمان هستیم و باید بتوانیم در این زمینه امانت‌داران خوبی باشیم و این کار را به خوبی پیش ببریم.

دستجردی با اشاره به دعوت از دستگاه‌های اجرایی برای مشارکت در این برنامه گفت: از هر دستگاه، دبیر ستاد جمعیت و مسئول روابط عمومی دعوت کرده‌ایم تا در این برنامه حضور داشته باشند و اگر سؤال یا صحبتی دارند، مطرح کنند.

وی افزود: امیدواریم امسال چهارمین جایزه ملی جمعیت را کامل‌تر و با گستردگی بیشتری برگزار کنیم و بتوانیم بیش از هزار و ۵۰۰ نفر را برای حضور در این مراسم دعوت کنیم، البته در صورتی که شرایط برای برگزاری حضوری فراهم باشد.

رئیس ستاد ملی جمعیت از خبرنگاران و اصحاب رسانه تشکر کرد و از آنان خواست خودشان را برای حضور در چهارمین جایزه ملی جمعیت نامزد کنند.

ادامه دارد…

کد مطلب 6962249 زهرا ناری

  • رد شایعات درباره ممنوعیت غربالگری؛ جزئیات ارائه «کارت امید مادر»

  • جایزه‌ای برای تشویق خانواده‌ها به فرزندآوری

  • اعضای کمیته اجرایی جشنواره «رویداد جایزه ملی جوانی جمعیت» منصوب شدند

  • مسکن استیجاری ارزان‌قیمت؛ یکی از راهکارهای قابل تحقق برای تسهیل ازدواج

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • باند سارقان طلاجات منازل بستک در هرمزگان متلاشی شد

  • پل آغبند – کلاله و پایانه باری راه‌آهن آستارا تقریبا تکمیل شده است

  • آغاز ثبت نام در فراخوان جذب هیئت علمی دانشگاه آزاد از چهارشنبه

  • وحید: تقویم کوچ عشایر زاگرس با شرایط اقلیمی امسال بازنگری می‌شود

  • ابوموسی، تنب بزرگ و تنب کوچک، بخش جدایی‌ناپذیر از قلمرو ایران‌اند

  • آیت الله دری: توحید زیربنای مسئولیت‌پذیری و سلامت اخلاقی جامعه است

  • افزایش قیمت نفت ایران در بازار جهانی؛ نفت سبک به ۱۰۴.۷۵ دلار رسید

  • پیرصالحی: باید جوانان را به آینده امیدوار کنیم

  • نگاه متفاوت «قارایی» به مهاجرت؛ جوانان تاریخ کشور را درست بشناسند

  • برداشت ۱.۴ میلیون تن سیب در آذربایجان غربی؛ تولید ۲۵ درصد افزایش یافت

  • صدای انفجارها در دزفول ناشی از امحای مهمات است

  • نامه رهبر شهید انقلاب به فرزندشان سیدمصطفی در هنگام حضور وی در جبهه‌ها

  • محکومیت ۲۹۲ میلیارد ریالی مالک یک دستگاه کامیون قاچاق در گیلان

  • واژگونی پراید در محور سفیدآبه – زاهدان ۳ فوتی برجا گذاشت

  • بارش پاییزی و کاهش دمای گسترده در راه است؛ تداوم بارندگی‌ها تا شنبه

  • ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد

  • نماینده وزنه‌برداری ایران از کسب مدال بازماند

  • عراقچی: پاسخ طرف آمریکایی به ما منتقل خواهد شد

  • بارش‌های مؤثر در اصفهان از آبان آغاز می‌شود؛ کاهش گرما از نیمه مهر

  • درستکار: قرعه آزادکاران در چند وزن سنگین است

  • روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه هفتم مهر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه هفتم مهر ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه هفتم مهر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه هفتم مهر ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های صبح سه‌شنبه هفتم مهر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های صبح سه‌شنبه هفتم مهر ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های ورزشی دوشنبه ششم مهر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی دوشنبه ششم مهر ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی دوشنبه ششم مهر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی دوشنبه ششم مهر ۱۴۰۵

  • دانلود کتاب
  • خرید اپل ایدی
  • شمش نقره
  • کلینیک ترک اعتیاد تهران
  • دوربین مداربسته
  • مبلمان اداری
  • جراح بینی تهران
  • بلکا
  • جراح بینی در تهران
  • لوازم تحریر
  • خرید طلای آب شده
  • قیمت موکت
  • تور کربلا
  • استند تسلیت
  • مداحی اربعین
  • مرجع پاسخ معتبر پزشکان
  • فروش مواد شیمیایی
  • قیمت ایمپلنت
  • قطعات لباسشویی
  • آموزشگاه تیزهوشان
  • بلیط هواپیما
  • نمایندگی بوش در تهران
  • آموزشگاه زبان ملل
  • قیمت و خرید سمعک نامرئی
  • مهرینو
  • تهران تایمز
  • روزنامه آگاه

Leave a Comment

Are you human? Please solve:Captcha